tiistai 19. marraskuuta 2013

Syyskuun lähipäivät!

17.-18.9.2013

Hei vaan taas!

Tällä kertaa päästiinkin suunnittelemaan tulevia tutkintotilaisuuksia. Jokunen hetki siinä menikin, että saatiin jonkinmoinen tolkku siihen suunnitelman täyttämiseen, mutta kyllähän siitä selvittiin kunniallisesti.

Tämän lisäksi pääsimme tutustumaan hieman erikoismaalaukseen kynäruiskujen ja pinstripingin avulla. Aamusta askarreltiin jokaiselle omat sabloonat kynäruiskuiluja varten, jotta saataisiin harjoitella true flamesien tekoa. Jari näytti vähän ensin mallia, että kuinka se kannattaa aloittaa. Samalla myös kävimme hieman läpi kynäruiskujen huoltoa yms..

Porukka jaettiin kahtia, toiset meni Jarin mukaan tekemään niitä liekkejä ja toiset ykkösluokkalaisen aikkarin, Johnnyn, mukaan, joka, ainakin meihin muihin verrattuna, on pinstriping guru! Opeteltiin pensseleiden huolto/puhdistus ja ensimmäisenä harjoituksena tehtiin suoria (tai ainakin omassa tapauksessa ei niin suoria) viivoja. Viivojen jälkeen alkokin sitten luovuus oikein kukoistaa porukassa (tai sitten syynä oli ilmassa leijaileva ohenteen katku), koska saatiin sitä jotain kotiin viemisiäkin aikaiseksi.

Kannattaa käydä tsekkaamassa Johnnyn blogia -> Johnny´s Paintings


EI TÄLLÄ TAIDETEOKSELLA VIELÄ MILJOONIA TIENATTAIS :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti